Curatenie Profesionala - ECONS - Constructii si renovari Bucuresti

Serviciile pot preveni și controla eficient contaminarea cu Coronavirus

CLADIRI SI SPATII DE BIROURI

CORONAVIRUS

DEZINFECTIE

DEZINFECTIE

CORONAVIRUS

Păstrați-vă în siguranță clienții și angajații

AFACEREA

ANGAJATII

PROTEJEAZA-TI

PROTEJEAZA-TI

DECONTAMINARE

RAPID SI EFICIENT

EFICIENTA

DECONTAMINARE

DECONTAMINARE

Curatenie profesionala

Dacă aveți un profesionist care sa ofere servicii de curatenie lunar ( ori mai des ) , nu va trebui să ajungeți in fiecare zonă a biroului pentru a vă asigura că nu are praf, acarieni și alți contaminanți.

Cel mai important, angajații dvs in loc să-și facă curețenie in spațiul pentru birouri, aceștia se pot concentra mai bine pe locurile de muncă și îi permit pe profesioniști să se ocupe de curățare.

AVANTAJE

Există multe avantaje pentru ca activitatea de curățare să fie făcută de profesioniști.

Dacă angajații biroului petrec timp în curățarea biroului, pierdeți și timp, bani și productivitate. Cel mai bine ar fi să lăsați angajații să îndeplinească îndatoririle pentru care sunt angajați și să lăsați munca de curățare pentru profesioniști.

Un mediu de birou curat și sănătos duce la un personal bun. Biroul este fără praf și igienizat corespunzător, ceea ce duce la reducerea germenilor și bacteriilor, iar echipa va fi mai puțin probabil să se îmbolnăvească. Aceasta menține, de asemenea, productivitatea la locul de muncă. Când personalul este bolnav, există întotdeauna o pierdere a productivității.

Dacă această sarcină este atribuită angajaților, aceștia pot trece cu ușurință cu vederea, din cauza celorlalte locuri de muncă cu prioritate ridicată. 

TIMPUL COSTA BANI

Dacă îți petreci timp curatându-ți propriul birou sau delegă îndatoririle de curățare personalului tău, pierzi timp, bani și productivitate. De asemenea, poate reduce moralul la birou.
Personalul tău nu dorește să curețe toaleta, ci vor să facă ceea ce au fost angajați. Lăsați-vă personalul să facă ceea ce le este mai bun și lăsați curățarea în grija profesioniștilor.

Vei aprecia și mai mult spațiul de lucru, biroul sau magazinul dumneavoastra. Când lucrați într-un mediu curat, organizat, duce la un personal de birou mai productiv. Când nu vă faceți griji cu privire la curatenia locului de munca, atunci dvs. și personalul biroului dvs. vă puteți concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important.