Dezinsectie COVID-19 - ECONS - Constructii si renovari Bucuresti

Serviciile pot preveni și controla eficient contaminarea cu Coronavirus

CLADIRI SI SPATII DE BIROURI

CORONAVIRUS

DEZINFECTIE

DEZINFECTIE

CORONAVIRUS

Păstrați-vă în siguranță clienții și angajații

AFACEREA

ANGAJATII

PROTEJEAZA-TI

PROTEJEAZA-TI

DECONTAMINARE

RAPID SI EFICIENT

EFICIENTA

DECONTAMINARE

DECONTAMINARE

Dezinsectie, dezinfectie si deratizare cladiri si spatii birouri

DEZINFECTANT OMOLOGAT PENTRU TULPINILE DE COVID-19. Cel mai eficient dezinfectant pentru o actiune sigura asupra tulpinilor COVID

Dezinfectie VOLUMETRICA, orice tip de spatiu, cu aparat de microdispersie a dezinfectantului, se obtine o dezinfectie totala a habitatului.

Dezinfectarea Coronavirus COVID-19

Pentru a ajuta la reducerea infecțiilor și a oferi spații de lucru sigure.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face o afacere pentru a preveni transmiterea virusului COVID-19 este de a păstra locurile în care oamenii cumpără, mănâncă și lucrează cât curate. Serviciul nostru de dezinfectare vă poate ajuta să atingeți acest obiectiv esențial. .

Produsul pe care îl utilizăm este evaluat la categoria de toxicitate IV, cel mai scăzut grad de toxicitate, definit drept „practic netoxic și nu iritant.”

Tehnicienii noștri foarte bine pregătiți vor șterge cu atenție toate suprafețele cu atingere ridicată, apoi vor folosi echipament specializat pentru a distribui o aplicație de aburire înainte de a-l lăsa să se usuce nedisturbat timp de 10 până la 15 minute.

Utilizăm același produs pe bază de dioxid de clor pentru igienizarea locațiilor comerciale după ce efectuăm curățări de dăunători și am stabilit că acesta poate servi și un scop important și important pentru sănătatea publică. In ciuda rezistenței sale dezinfectante remarcabile, funcționează atât pe suprafețe dure, cât și moi, are un impact minim asupra mediului și este ușor pe piele, suprafețe dure și țesături.

Înainte de tratament este indicat să se curețe zonele de tratament vizate pentru a îndepărta praful și murdăria, De asemenea, hârtiile, alimente expuse și alte obiecte care ar putea fi deteriorate de la contactul cu o ceață lichidă, sa fie depozitate în sertare și spații inchise dar și să mute sacoșele de gunoi din drum înainte de a începe.

Transmiterea bolilor de pe suprafețele contaminate

Folosim produse pe baza de baza de clor si biocide pentru dezinfectarea împotriva COVID-19 (Coronavirus) și a alor viruși. Folosim un proces în două etape.

Primul pas: Un tratament minuțios al ștergerii suprafețelor de atingere ridicate, inclusiv butoanele ușilor, birourile, scaunele de birou, tastaturile, telefoanele, blaturile și orice suprafețe dure afectate.


Al doilea pas: O aplicație largă de ceață pentru acoperirea suprafețelor care pot conține bacterii și viruși pentru a ucide orice ar putea fi pe pereți, podele, laturile birourilor, mochete, uși și băi.